Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 10. kesäkuuta 2014

Wanhan pierun positiivisuusviikko: Tiistai

Positiivisuushaaste (2/5) eli Tiistain positiivarit:

1. Aamupalalla ääsmarketin uunilämmintä tummaa chiabattaa polarjuustolla + pressakahvee. Eihän vanha dieselkone voi paremmalla löpöllä käyntiin lähteä. Röökin vaihtaminen ruisleipään ei ole aamuyskän saundeja heikentänyt, ainoastaan lähtöpää on vaihtunut.

2. Lentokentän hölökkäkierroksella vastaan tuli tasan yksi (1) mummo. Siinä about 5 km merkin kohdalla. Eli siinä missä on oikealla uralla semmonen pienin kanto, josta otin oikealla lenkkarilla vauhtia pesäpallomaiseen tiikerisyöksyyn. Päätyen noin kahden metrin päähän edellä mainitun mummon eteen ampuma-asentoon maaten. Saatana lippiskin lensi päästä. Positiivinen asia on se tästä saatu käytännön kokemustieto, että pienikin purukerros heikentää ”tuntuvasti” keski-ikäisen maitohapoilla kyllästetyn rautakangen rekyyliä tienpinnasta. Paaaljon enemmän kuin muutaman millin lecasorakerros asfaltilla. Molemmista on nyt omakohtaista kokemusta ja mustelmia <3 . Moon jumalauta nyt niin onnellinen notta aion kuunnella Rammsteinia auringonnousuun. Täysillä.

3. Auringonkukkaprojektini etenee parempaa hienommin, vaikka tänään huomasin etanasaatanoiden syömiä reikiä lehdissä. Asiaa puutarharyhmältä tiedustellessani ymmärsin kuuluvani sen nössökerhon vähiten synkkään siipeen. Mikään ei ole niin totista hommaa kuin puutarhanhoito ja koomikot saa puutarhamartoilta huolella turpaan.

Jos voisin, niin esittäisin positiivisuushaasteen sille Myllykeskuksen voimakkaasti ehostetulle myyjättärelle, jolla oli tänä aamuna toinenkin ylänappi auki. Kuulemma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti