Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 12. kesäkuuta 2014

Wanhan pierun positiivisuusviikko: Torstai

Positiivisuushaaste (4/5) eli Toilailutorstain positiivarit:

1. Trimmerillä paskaksi raapaistu muhviputki antoi taas hyvän syyn nousta sohvalta ja lähteä ostoksille.

2. Asiakaspalvelijatar 1. Kyllä osaa ihminen olla pahoillaan puhelimessa silloin kun syytä löytyy. Olin nimittäin maksanut oman vesilaskun lisäksi myös jonkun ihan tuntemattoman asiakkaan vastaavan laskun ”pienen inhimillisen erehdyksen” seurauksena. Positiivista asiassa oli erittäin miellyttävä-äänisen asiakaspalvelijanaisen herkän keveät sanavalinnat pahoitteluliturgiassaan. Enkä minä oman örinämittapuuni mukaan ehtinyt olla edes asiasta edes lievästi ärtynyt.

3. Asiakaspalvelija 2. Joeltäällähei. Reilu kuukausi sitten tunnetusta nettiliikkeestä tilaamani puutarhatarvikkeen saapuminen viivästyy enää kaksi viikkoa lisää, koska ” kansainvälisessä laivaliikenteessä on tapahtunut aikataulumuutos.” No ihan varmasti. Vaikka olen pitänyt itseäni hyvänä paskanpuhujana, niin enhän minä sentään näille ammattilaisille pärjää. Mikä on positiivinen ja hyvä juttu.

Positiivisuushaasteen esitän sille pihaportintolppaani vasten jalkaansa nostaneelle koiralle, jonka narun päässä taluttaman ihmishumanoidin sekunninosissa hömelöityvä olemus  sotailmeeni edessä oli viikon ehdottomasti viihdyttävin hetki. Kokovartalolla tehtyä anteeksipahoittelua ei pysty teatterikorkeassa opettamaan. Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti