Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Kahdeksan ikkunan tikutakut

Kyllä ketutti kuin pientä oravaa. Käväsin aamuyöstä pikaisesti koneella ja Gatesin Billi ilmmoitteli notta pitäisi Windows 8.1 päivittää. No aattelimpa tehdä sen samoin tein, kun lupasi että konetta voi käyttää iiiiihan normaalisti päivityksen ajan. Ehkä me vaan määritellään normaali eri tavalla, kun taisin tuossa yön tunteina käydä digitaalimuodossa muuallakin kuin Voikkaan wanhalla paperitehtaalla. Prkl.

No hetken aikaa jatkoin normaalisti ja sitten kuulu yön ensimmäinen "Zing" ja kaikki meni pimeeksi. Kolmannella käynnistysyrityksellä ruutuun tuli joku heksadesimaalilukuilmoitus, mutta kun en klingoninkieltä osaa niin ohi meni. "Zing" numero kolme, täysi hiljaisuus ja kaikki valot koneessa sammu. Neljännellä käynnistyskerralla tuli jo se sinine ruutu, jossa oli helevetisti lohduttava hymynaama ja ilmoitus "Asennuksessa on havaittu..." enkä pitemmälle ehtinyt kun taas tuli "Zing" synkkä pimeys. Käynnistys viisi toi helpotuksen, kun Microsoftin tikutakut rehellisesti ilmoittivat asentavansa sen vanhan "hyvän" vitutusgeneraattori-kasipistenollan takaisin ja alkoi ne ei-yhtään-vituttavat pikkupallot taas pyöriä ruudulla. Standing Ovation.

Ai kiitos Jeesusmaaria tästäkin aamujumpasta. Ja kun vielä aamuyöstä Kähmy soitti Ääliöltä puhelintukea, niin voidaan sanoa että Suomen kielen sana kaaos on aivan liian mieto kuvaamaan sitä spedeshowta, kun kaksi vanhaa kasaridiskohilettä yrittää ratkaista ongelmaa jota kuulemma ei edes ole. Onneksi kello löi kuusi, joten insinööri voi lähteä töihin <3

Ihanaa aamua kaikille. moi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti