Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 7. maaliskuuta 2014

Wanhan fruktoosi-intolerantikon pikanttia lankkujäpitysfarttinkia




30 day plank challenge. Plankinghaaste. Hieno sanapari, josta ensimmäisestä ei ollut alussa hajuakaan (!) ja toinen oli taas kerran se vanhan yllytyshullun itsensämunaamistoiminnon käynnistävä liipasin. Itsensämunaaminen kun voi olla yhtä aikaa sekä taito- että voimalaji, varsinkin miehellä jolla voimaa on selvästi taitoa enemmän ja ”itsekunnioituksen” puutetta voidaan selvästi pitää jo alaselän jäykkyyttäkin merkittävämpänä voimavarana. Lainausmerkeillä ja ilman.

FB-kaveri haastoi meikäläisen näet semmoseen 30 päivän lankutus-haasteeseen, jossa pitäisi piirtämäni kuvan mukaisesti olla kyynärpäiden varassa etukenossa kerran päivässä aina aikaa lisäten. Ajattelin säästää teidät valokuvalta, koska se olisi tästä badista otettuna jo kuulunut visuaalisena saasteena luokkaan ongelmajätteet ja haudannut katsojan henkisen tasapainon bitumikapselissa peruskallioon verkkokalvot kohdatessaan. Vähän alkoi homma jo siinä vaiheessa epäilyttämään, kun mainosvideon ameriikanääliöt hampaat loistaen näyttivät lähes käytännössä miten ”juuri tällä menetelmällä” pystyy photosoppaamaan 30 päivässä mistä tahansa horisontaalisesti haastavasta jumppanorsusta rantaleijonan.

Tämän lankkujäpitykseksi kääntämäni itsensähäpäisyähellyksen pitäisi kuulemma sattua eniten vatsalihaksiin…muttamutta…eipä menny niinku juutuubissa tämäkään. Ongelmana oli lähinnä edellispäivänä työpaikan ruokalassa nautittu hernekeitto pannareineen. Puoli kiloa keltaisia Ranskan Golden-omenoita iltapalaksi voidaan fruktoosi-intolerantikolta tulkita jo lähes itsetuhoiseksi käytökseksi. Mutta ilmaherruus on seuraavana päivänä taattu meni sitten mihin hissiin tahansa.

Itse suoritus tuntui aluksi lähes huolestuttavan helpolta, kunnes about 10 sekunnin kohdalla kuulu adidaksen jumppapöksystä illan ensimmäinen nahkeankuiva traaaaa-at cresendona ja aukes haadeksen portit kehon sisäinen poppikoneen alkaessa sekuntisekunnilta tuskaisen hitaasti kääntää volumesäädintä kaakkoa kohti hanuri”toive”konsertin finaalinumeron huipennuksena o fortuna. Kokemusperäisenä tietona voin jakaa, että tärinän alkaessa vatsalihaksia voi kyllä vielä rutistaa mutta pakaroitapa enää välttämättä ei. Enpä muista vähään aikaan elämässäni olleeni tilanteessa, jossa olisin näyttänyt, kuulostanut ja tuoksunut yhtä nololta samanaikaisesti.


No en aio yrittää 5 minuutin ihanneaikaa. Vaikka kunto sen joku päivä kestäisikin, niin nuo naapurit asuu ihan liian huomioon ottaen sen, että joku kipinä saattaisi lasauttaa ilmastointikoneen kiertoradalle. Mutta kokeilkaa ihmeessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti